Reclame In Het Straatbeeld

Published Feb 27, 21
6 min read

Led Lichtreclame Voor Reclameborden - New Neon

In oktober 2011 werden digitale billboards voor het eerst ingezet voor het opsporen van criminelen. Ook de verkeersveiligheid lijkt niet echt een bezorgdheid. Neem het volgende initiatief, geplukt van de website van Interbest, aanbieder van digitale snelwegreclame in Nederland: "Interbest Outdoor Media lanceert 's werelds allereerste snelwegloterij: Freeway. Hiermee wordt filerijden een stuk spannender en lucratiever! Download de gratis iPhone app, rij langs een van onze 100 reclamemasten voor een gratis speelkans, en je doet mee.

Terug naar het energieverbruik. Natuurlijk zullen ook digitale billboards steeds "effciënter" worden. Het hoge energieverbruik van de digitale billboards wordt niet ontkend door de industrie, maar er worden aanzienlijke besparingen in het vooruitzicht gesteld. Een winst die natuurlijk zal worden uitgevlakt door het groeiende aantal digitale billboards, en door billboards met steeds grotere afmetingen.

Led Lichtreclame Voor Reclameborden - New Neon

Het is precies de efficiënte LED-technologie die het ontstaan van de digitale reclamepanelen heeft mogelijk gemaakt, en hoe weinig energie een digitaal billboard straks ook zal verbruiken, het is en blijft een product dat tien jaar geleden niet bestond. Het resultaat kan alleen maar meer energieverbruik zijn - energieverbruik dat er zonder de energie-efficiënte LED nooit was geweest.

Kris De Decker Nieuws over de opmars van digitale billboards in België en Nederland vind je op de website van het Nationaal Adviesbureau Buitenreclame (NABB). -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Startpagina. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- .

Reclamebord Maken- Vistaprint

Begin dit jaar is Koelewijn Reclame benaderd door de redactie van het televisie programma How it’s done van RTL-Z. Ja, ja…Koelewijn Reclame in the spotlights. www.leddisplayexpert.nl . De opnames zijn inmiddels gemaakt en met trots kondigen wij de uitzending aan. In de uitzending is Rinke aan het woord om te vertellen dat wij een professionele partner zijn op het gebied van uiteenlopende reclame materialen en dat wij naast het maken van deze producten een bedrijf zijn dat met zijn klanten meedenkt.

Herhalingen zijn te zien op dinsdag 19 mei om 16:30 uur en donderdag 21 mei om 10:30 uur. Uiteraard plaatsen wij de uitzending ook op onze site en de sociale media kanalen! …. Nou snelheid, een auto kan en mag niet te lang stil staan! En wanneer je een nieuw logo hebt, wil je dit natuurlijk ook snel communiceren op je gehele wagenpark.

Kwaliteit Indoor En Outdoor Led Schermen - Led Visuals B.v. ...

Uiteindelijk zijn alle 56 auto’s van Werkom op locatie in Wormerveer en Purmerend voorzien van een nieuw, strak logo. Ook interesse in het beletteren van uw wagenpark? App, bel of mail ons! Wij ontwerpen, produceren en plakken alles zelf dus de kwaliteit is gewaarborgd. Kom maar door, wij fiksen het voor je! Goede ontwerpen maken voor een scherpe prijs, dat kunnen wij wel.

Hierbij hebben wij het proces zo ingericht dat de klant behalve het aanleveren van de content er geen omkijken meer naar heeft (www.leddisplayexpert.nl ). Als het nodig is dan heeft de klant binnen een paar dagen: een folder met de laatste aanbiedingen, een volledig verzorgde narrowcasting, een actiematige poster en de content voor de nieuwsbrief.

Ledscherm Tegen Gevel - Betoled

Ook een creatief ontwerp of een nieuwe huisstijl nodig? Wij luisteren naar je wensen, denken graag mee en gaan direct aan de slag, vaak al tijdens het gesprek! .

Per uur scheelt het 7 kWh (8. 200 – 1. 200 watt) aan energie. Volgens de Consumentenbond zijn de kosten per verbruikte kWh rond de 23 cent (incl. btw). Als we er vanuit gaan dat reclame gemiddeld 10 uur ‘aan’ staat, komen we uit op de volgende berekening:Een besparing van 7 kWh x € 0,23 = € 1,61 per uur.

Led Scherm Huren Voor Een Evenement, Etalage, Reclame ...

Wij hebben op twee vaste plaatsen in Almelo een led scherm staan. Een staat langs de N36 ter hoogte van ons pand (Bedrijvenpark Twente 425) en een langs de N349 ter hoogte van de Baniersweg bij Leus Verkeersschool. Beide locaties hebben een groot bereik. Uit onderzoek van Rijkswaterstaat blijkt dat er dagelijks ruim 24.

Reclame LED DISPLAY of LED SCHERM kopen? Leddisplayexpert B.Vleddisplayexpert.nlLED doekbakken en LED lichtbakken - Indoor en Outdoor LED doek bakken kopen - LEDreclamebords.nl Indoor en Outdoor LED lichtreclame ( LED schermen / Lichtkranten )ledreclamebords.nl


Maandelijks zijn dat er 750. 200. Uitgaand van een gemiddelde bezetting van 1,5 persoon per auto, betekent dat 1. 125.300 mensen in een maand uw reclame-uiting zien. Voor de N349 geldt dat er dagelijks ruim 11. 200 voertuigen langs de locatie van het digitaal reclamebord rijden. Dat betekent dat 520.

Het Kabinet Van Een Led Reclamebord • Holland Winkelt

Behalve dat u een zeer groot bereik heeft met onze led schermen, zijn er nog andere voordelen: Uit onderzoek is gebleken dat digitale schermen een hoge attentiewaarde waarde hebben. Digitale reclame kan snel gewisseld worden. Handig als u een andere advertentie wilt laten zien. Uw boodschap is langere tijd zichtbaar.

Herhaling is een belangrijk aspect als het gaat om efficiënt adverteren. De kosten zijn laag in vergelijking met onder andere advertenties in (lokale) dagbladen/magazines. Een led scherm is ook handig bij relevante gebeurtenissen. De kosten zijn afhankelijk van hoe lang u wilt adverteren. Hoe langer de periode, hoe goedkoper de prijs per week.

Led Schermen - Bordbusters - Specialist In Led Schermen

De minimale huurtermijn is vier weken. Looptijd 4 weken: 70 euro per week voor een locatie. 120 euro per week voor beide locaties. Looptijd 12 weken: 60 euro per week voor een locatie. 100 euro per week voor beide locaties. Looptijd 24 weken: 40 euro per week voor een locatie.

De schermen die wij hebben zijn 3 bij 2 meter groot. In totaal zijn er twaalf advertentieplekken. Het beeld wisselt elke zeven seconden. Daardoor komt uw reclame-uiting ruim duizend keer per dag voorbij. De led schermen worden ’s ochtends om 6 uur automatisch aangezet en blijven tot 11 uur ’s nachts aan.

Groot Led Scherm Voor Buiten - Prijzen Led Scherm Kopen ...

U kunt voor de led schermen zelf een advertentie maken of dit tegen een meerprijs door ons laten doen. Hiervoor rekenen wij 65 euro ex. btw. Als u zelf uw reclame-uiting gaat maken, gelden er een aantal eisen: Het formaat van een led advertentie is 240 x 160 pixels. Het bestand moet als jpg worden aangeleverd.

Gebruik een duidelijk leesbaar lettertype. Gebruik goede contrasterende kleuren. Wit als achtergrond raden wij af. Gebruik korte teksten. Ons advies is zes tot maximaal tien woorden. Een enkele beweging trekt extra aandacht, maar te veel beweging leidt af. Twijfelt u of uw advertentie voldoet? Neem contact met ons op. Als u langs de weg reclame wilt maken, zijn er ook nog andere mogelijkheden.

Navigation

Home

Latest Posts

Stijl Mode - Welkom

Published Sep 04, 21
10 min read

Beste Webwinkels Van Nederland Bekend

Published Mar 05, 21
5 min read